.

.

Една двойка черна капак на отделението за батерията с две страни за Honda Rebel CA250 CA 250

Една двойка черна капак на отделението за батерията с две страни за Honda Rebel CA250 CA 250

BGN 19.00 BGN 22.30

Брой продукти
Налично за поръчка


Спецификация :
Тип Елемент : Калъфи И Декоративни Корнизи
Вашия Мотор Марка : Honda
Съдържание на пакета : Honda Rebel CA250
Вид материал : ABS пластмаса
Състояние : 100% нов
Цвят : Черен
Гаранция : Да
Лесна инсталация няма инструкции
Пакетът Включва :
1 комплект ( 2 броя ) капак на отделението за батерията
Една двойка черна капак на отделението за батерията с две страни за Honda Rebel CA250 CA 250
1.Не купувайте, ако не потвърдите, че можете да ги използвате, просто попитайте имаме подробен чертеж, за да се провери, отговарят ли те на вас. 2.Можете да получите продукта на същата като на снимките. може би някаква разлика по цвят, като светлина по време на снимане.
3. вносни мита, данъци и такси не са включени в цената на стоките. Това означава, че корабната компания ще събира тези такси с вас, ако искате да получите стоката.
1.Като наш добър купувач, пожелавам ви да ни даде положителна оценка, след като получите от нашите висококачествени продукти. При нас винаги има отстъпка или подарък за клиентите second-buy, които ни дават положителни отзиви. 2. ние показахме време за доставка на клиентите, така че не оставяйте ни един отрицателен отзив, ако вашият пакет пристигна късно, това се дължи на транспортна фирма. 3.Не се колебайте да се свържете с нас по електронната поща, ако има някакви въпроси, ние ще отговорим в рамките на 12 часа. Не отваряйте спор и не оставяйте отрицателни отзиви лесно, доверете се на нас и да ни пишете директно, всички въпроси могат да бъдат решени.
Предпочитание се дава на Alipay. T T, West съединение, Paypal също са приемливи.
1. моля, свържете се с нас по електронна поща, в рамките на 30 дни, ако имате нужда от възстановяване. 2. върната стока трябва да бъде в първоначалното им състояние, изпратен на стоката обратно до адреса, който ще ви информира. 3. Цената на покупката ще бъде възстановена, но цената на доставката не се връща, ако купувачите да купуват продукти за грешка, купувачите трябва да си возвратную разходите за доставка . 4. купувачите могат да изискат пълно възстановяване включват разходите за доставка или за промяна на храни безплатно, ако ние сме грешни продукти , пропуснато пакет транспортна фирма, с лошо качество или продукти, повредени по време на доставка(изискват ясни изображения на продукти и пакети).
1. време на доставка, както следва : 2. може би ще има известно забавяне , тъй като корабна компания или митническо искате да сте се свързали с нас, ако се забави, но не се отваря спор, тъй като това не е наша грешка. 3. Когато решите да изпратите куриер, понякога не ще да изпрати куриер, който сте избрали , защото ще има някакъв проблем с митническите органи и на общините, и, може би, срока на доставка не е най-бързият

Общи свойства

търговска марка:
CAKEN
Вашия Мотор Правят:
Хонда
Името На Модела:
728807
Дължина На Продукта:
30cm
Широчина На Елемента:
26cm
Височина На Продукта:
2cm
Тегло На Продукта:
0.7kg
Тип Елемент:
Седалките И Декоративни Корнизи

Добавки за продукти